Puro Secret

Hienoja Italiassa käsintehtyjä kenkiä. Puron kengät ovat suunniteltu naisille, jotka etsivät jotain erityistä asukokonaisuuksiensa viimeistelyyn.

www.puro-secret.com

Uli Schneider

Uli Schneider on suunnittelija, joka omistaa yrityksensä ja valvoo laatua sen mukaisesti. Tyyli on nuorekas ja rento. Käyttää uusia huippumateriaaleja ja osassa mallistoa hyödynnetään myös kierrätysmateriaaleja. Koot 34-42.

www.uli-schneider.net

PIÙ & PIÙ

Made in Italy on aina ollut PIÚ & PIÚ -tuotemerkin ydin. Vaatteiden leikkaukset imartelevat vartaloa ja yksityiskohdat ovat tarkoin harkittuja.

www.piuepiu.it

Transit

Perheyritys Italian Venetossa.
Tyyli on rentoa ja laadukasta. Yritys myös neuloo itse materiaalit, joka on harvinaista tänä päivänä. Transit varmista näin laadun säilymisen ketjun alusta loppuun.

www.transit.it

Katharina Hovman

katharina hovman

Katharina Hovman on erikoistunut italialaisen taftin käyttöön. Paitapuserot ovat kiireisen naisen tosiystäviä, kuivuvat hetkessä ja ei saa silittää! Valikoimaan kuuluu myös taftista ja huovutetusta neuleesta tehdyt tyylikkäät jakut! Koot 34-48.

www.katharinahovman.com

Cambio

Housutalo Saksasta, jonka osaamiseen olen luottanut alusta asti. Mallisto on aina ajanhenkinen ja materiaalit korkealaatuisia. Kaavoitus on aikuiselle naiselle suunniteltu ja istuvuus omaa luokkaansa. Keskittyminen yhteen tuotteeseen jalostaa osaamisen huippuluokkaan. Koot 34-46.

www.cambio.de

Marjana von Berlepsch

Marjana von Berlepsch aloitti uransa Voguen ja Harper’s Bazaarin muotitoimittajana. Vuonna 2003 hän loi oman korumerkkinsä ja nousi nopeasti korumaailman tähdeksi. Ennakkoluuloton design sekä koruissa käytetyt laadukkaat materiaalit kuten kulta, jalokivet ja hopea, yksinkertaisesti tuntuvat ja näyttävät upealta.

www.marjanavonberlepsch.com

btt