Puro Secret

Screen Shot 2018-03-22 at 13.26.45

Hienoja Italiassa käsintehtyjä ken- kiä. Puron kengät ovat suunniteltu naisille, jotka etsivät jotain erityistä asukokonaisuuksiensa viimeiste- lyyn.

www.puro-secret.com

Uli Schneider

uli schneider

Uli Schneider on suunnittelija, joka omistaa yrityksensä ja valvoo laatua sen mukaisesti. Tyyli on nuorekas ja rento. Käyttää uusia huippumate- riaaleja ja osassa mallistoa hyödyn- netään myös kierrätysmateriaaleja. Koot 34-42.

www.uli-schneider.net

PIÙ & PIÙ

PIUePIU75487-1

Made in Italy on aina ollut PIÚ & PIÚ -tuotemerkin ydin. Vaatteiden leikkaukset imartelevat vartaloa
ja yksityiskohdat ovat tarkoin harkit- tuja.

www.piuepiu.it

Transit

transit

Perheyritys Italian Venetossa.
Tyyli on rentoa ja laadukasta. Yritys myös neuloo itse materiaalit, joka on harvinaista tänä päivänä. Transit varmista näin laadun säilymisen ketjun alusta loppuun.

www.transit.it

Katharina Hovman

katharina hovman

Katharina Hovman on erikoistunut italialaisen taftin käyttöön. Paitapu- serot ovat kiireisen naisen tosiys- täviä, kuivuvat hetkessä ja ei saa silittää! Valikoimaan kuuluu myös taftista ja huovutetusta neuleesta tehdyt tyylikkäät jakut! Koot 34-48.

www.katharinahovman.com

Cambio

cambio18

Housutalo Saksasta, jonka osaami- seen olen luottanut alusta asti. Mallisto on aina ajanhenkinen ja materiaalit korkealaatuisia. Kaavoi- tus on aikuiselle naiselle suunnitel- tu ja istuvuus omaa luokkaansa. Keskittyminen yhteen tuotteeseen jalostaa osaamisen huippuluok- kaan. Koot 34-46.

www.cambio.de

Marjana von Berlepsch

Marjana von Berlepsch

Marjana von Berlepsch aloitti uransa Voguen ja Harper’s Bazaarin muotitoimittajana. Vuonna 2003 hän loi oman korumerkkinsä ja nousi no- peasti korumaailman tähdeksi. En- nakkoluuloton design sekä koruissa käytetyt laadukkaat materiaalit kuten kulta, jalokivet ja hopea, yksinker- taisesti tuntuvat ja näyttävät upealta.

www.marjanavonberlepsch.com

btt