Tuu-Li Design – Naisille, jotka haluavat vaatteiltaan vähän enemmän

Tuu-Li Design on vuonna 2003 perustettu vaateliike. Yritys tuo maahan laadukkaita, Italiassa ja muualla Euroopassa valmistettuja, tuotemerkkejä.

Liikkeen perustaja Tuulia Ivalolla on vahva kokemus koko muodin kentästä – opinnot arvostetussa milanolaisessa muotikoulussa, pitkä työhistoria vaatetusalalla monissa eri tehtävissä jo ennen omaa liikettä sekä kaupallinen koulutus valikoiman hallintaan. Kielen ja kulttuurin tuntemus sekä säännölliset matkat Italiaan alihankkijoiden ja suunnittelijoiden luokse pitävät yllä tuntuman maan elämänmenoon, ja tekevät Tuuliasta todellisen italialaismuodin asiantuntijan.

“Italiassa vietettyjen vuosien aikana opin tuntemaan syvällisesti maan vaatetusalan vahvat perinteet. Muodin ohella kulttuuri ja ruoka ovat vieneet sydämeni. Tuu-Li Design on syntynyt rakkaudesta muotiin, Italiaan ja asiakaspalveluun”, Tuulia Ivalo kertoo.

Vaatteita, joita et löydä muualta

Liikkeeseen on valikoitunut laadukkaita ja trendikkäitä tuotemerkkejä, joista useimpia ei saa muualta Suomesta. Tyylikäs ja rennon yksinkertainen valikoima päivittyy useita kertoja vuodessa.

Vaatteen näyttävyys syntyy laadukkaista materiaaleista, taitavasta kaavoituksesta ja tarkasti harkituista yksityiskohdista. Tuulia etsii jatkuvasti uusia, kiinnostavia valmistajia, joiden valikoimista poimii suomalaiseen makuun ja ilmastoon sopivia tuotteita. Kaikki Tuu-Li Designin myymät tuotteet on tehty Euroopassa ja pääsääntöisesti Italiassa.

”Tuotantoketjun läpinäkyvyys sekä henkilökohtaiset kontaktit suunnittelijoihin ja valmistajiin ovat avainasemassa”, Ivalo toteaa.

Vaate on viesti

Hyvät tuotemerkit, henkilökohtainen asiakaspalvelu, tarkka silmä ja vahva ymmärrys tuotteista tekevät Tuu-Li Designin palvelusta ainutlaatuista.

Tuulia Ivalon mukaan vaate pitää aina tuntea ja kokea päällä. “Italialaismuodin salaisuus on istuvuudessa ja upeissa leikkauksissa. Haluan auttaa asiakastani näyttämään mahdollisimman hyvältä tuomalla hänen parhaat puolensa esiin. Siksi uskon vahvasti henkilökohtaiseen tapaamiseen ja konsultointiin.”