Tuu-Li Design – Naisille, jotka haluavat vaatteiltaan vähän enemmän

Tuu-Li Design on vuonna 2003 perustettu vaateliike ja showroom, joka sijaitsee Tampereen Kehräsaaressa. Yritys tuo maahan laadukkaita, Italiassa ja muualla Euroopassa valmistettuja, tuotemerkkejä.

Liikkeen perustaja Tuulia Ivalolla on vahva kokemus koko muodin kentästä – opinnot milanolaisessa muotikoulussa, pitkä työhistoria vaatetusalalla monissa eri tehtävissä jo ennen omaa liikettä sekä kaupallinen koulutus valikoiman hallintaan. Muodin, kielen ja kulttuurin tuntemus sekä säännölliset matkat Italiaan alihankkijoiden ja suunnittelijoiden luokse pitävät yllä tuntuman maan muotiin ja elämänmenoon, ja tekevät Tuuliasta todellisen italialaismuodin asiantuntijan.

“Italiassa vietettyjen vuosien aikana opin tuntemaan maan vaatetusalan perinteet kaikessa upeudessaan. Muodin ohella kulttuuri ja ruoka ovat vieneet sydämeni. Tuu-Li Design on syntynyt rakkaudesta muotiin, Italiaan ja asiakaspalveluun”, Tuulia Ivalo kertoo.

Vaatteita, joita et löydä muualta
Liikkeeseen on valikoitunut upeita tuotemerkkejä, joista useimpia ei saa muualta Suomesta. Tyylikäs ja rennon yksinkertainen valikoima päivittyy useita kertoja vuodessa.

Tuulia etsii jatkuvasti uusia, kiinnostavia tuotemerkkejä, joiden valikoimista poimii suomalaiseen makuun ja ilmastoon sopivia tuotteita. Tuotantoketjun läpinäkyvyys sekä henkilökohtaiset kontaktit suunnittelijoihin ja valmistajiin ovat avainasemassa. Kaikki Tuu-Li Designin myymät tuotteet on tehty Euroopassa ja pääsääntöisesti vielä Italiassa. Useimmat myynnissä olevista tuotteista ovat pieniltä valmistajilta ja perheyrityksiltä, joilla on pitkät perinteet italialaisen laaduntakaajina.

Se miltä näytät, on tärkeää
Vaatteen näyttävyys syntyy laadukkaista materiaaleista, taitavasta kaavoituksesta ja tarkasti harkituista yksityiskohdista. Hyvät tuotemerkit, henkilökohtainen asiakaspalvelu, tarkka silmä ja vahva ymmärrys tuotteista tekevät Tuu-Li Designin palvelusta ainutlaatuista.

Vaate on viesti ja tärkeä osa työpukeutumista. Se, miltä näytät, on tärkeää.
“Hyvin istuva, oman oloinen ja tyylikäs vaate tuo kantajalleen nostetta ja uskottavuutta. Jokainen nainen haluaa kantaa itsensä ja vaatteensa tyylikkäästi”, Ivalo toteaa.

Tuulia Ivalon mukaan vaate pitää aina tuntea ja kokea päällä.
“Italialaismuodin salaisuus on istuvuudessa ja upeissa leikkauksissa. Haluan saada asiakkaani näyttämään hyvältä tuomalla heidän parhaat puolensa esiin.
Opittuani tuntemaan asiakkaani valitsen heille usein jo etukäteen sopivia vaatteita valmiiksi yhteisiin tapaamisiimme.”

btt