Tuu-Li Designin valikoimissa on tarkkaan valittuja Euroopassa valmistettuja tuotemerkkejä, jotka niin laadultaan kuin tyyliltäänkin täyttävät tämän päivän tiedostavan naisen vaatimukset. Alla esiteltyjen brändien lisäksi pyrin löytämään mielenkiintoisia uutuuksia joka sesonkiin.

Uli Schneider

Uli Schneider on suunnittelija, joka omistaa yrityksensä ja valvoo laatua sen mukaisesti. Ulin moderneista bisnesvaatteista välittyy intohimo innovatiivisiin materiaaleihin laadusta tinkimättä. Monikäyttöisyyden ja muunneltavuuden ansiosta mallistot kestävät aikaa eikä niihin kyllästy. Mallistoissa käytetään uusia huippumateriaaleja sekä hyödynnetään kierrätysmateriaaleja. Koot 34-42.

Transit

Tutkimus, design, käsityö, spesiaali viimeistely ovat Transitin tunnusmerkkejä. Kaikki materiaalien kehitystyöstä suunnitteluun ja valmistukseen tapahtuvat perheyrityksen omassa tehtaassa Italian Venetossa. Transitin trendikäs ja rento tyyli on hyvin tunnistettavissa. Innovatiiviset materiaalit tuovat lisämielenkiintoa ja mikä tärkeää, yritys myös neuloo käyttämänsä materiaalit.

Cambio

Housutalo Saksasta, jonka osaamiseen olen luottanut alusta asti. Mallisto on aina ajanhenkinen ja materiaalit korkealaatuisia. Kaavoitus on aikuiselle naiselle suunniteltu ja istuvuus omaa luokkaansa. Keskittyminen yhteen tuotteeseen jalostaa osaamisen huippuluokkaan. Koot 34-46.

Katharina Hovman

Katharina Hovman on erikoistunut italialaisen taftin käyttöön. Hovmanin taftipaidat ovat täydelliset kiireelliselle ja matkustavalle naiselle. Miellyttävän kevyt ja huoleton paita on suunniteltu elämään ja matkustamiseen. Paita pysyy freesinä vilkkaammankin päivän ajan. Helppo pestä, kuivaa kahdessa tunnissa eikä tarvitse silittää! Valikoimaan kuuluu myös taftista ja huovutetusta neuleesta tehdyt tyylikkäät jakut. Koot 34-48.