Tuu-Li Designin valikoimissa on tarkkaan valittuja Euroopassa valmistettuja tuotemerkkejä, jotka niin laadultaan kuin tyyliltäänkin täyttävät tämän päivän tiedostavan naisen vaatimukset. Alla esiteltyjen brändien lisäksi pyrin löytämään mielenkiintoisia uutuuksia joka sesonkiin.

ULI SCHNEIDER

Uli Schneider on suunnittelija, joka omistaa yrityksensä ja valvoo laatua sen mukaisesti. Tyyli on nuorekas ja rento. Mallistoissa käytetään uusia huippumateriaaleja sekä hyödynnetään kierrätysmateriaaleja. Koot 34-42.

PIÙ & PIÙ

Made in Italy on aina ollut PIÚ & PIÚ -tuotemerkin ydin. Vaatteiden leikkaukset imartelevat vartaloa ja yksityiskohdat ovat tarkoin harkittuja.

TRANSIT

Perheyritys Italian Venetossa. Transitin trendikäs ja rento tyyli on hyvin tunnistettavissa. Innovatiiviset materiaalit tuovat lisämielenkiintoa ja mikä tärkeää, yritys myös neuloo käyttämänsä materiaalit.

CAMBIO

Housutalo Saksasta, jonka osaamiseen olen luottanut alusta asti. Mallisto on aina ajanhenkinen ja materiaalit korkealaatuisia. Kaavoitus on aikuiselle naiselle suunniteltu ja istuvuus omaa luokkaansa. Keskittyminen yhteen tuotteeseen jalostaa osaamisen huippuluokkaan. Koot 34-46.

KATHARINA HOVMAN

Katharina Hovman on erikoistunut italialaisen taftin käyttöön. Paitapuserot ovat kiireisen naisen tosiystäviä, kuivuvat hetkessä eikä tarvitse silittää! Valikoimaan kuuluu myös taftista ja huovutetusta neuleesta tehdyt tyylikkäät jakut. Koot 34-48.

SMINFINITY

Korkealaatuisia ja ylellisiä neuleita vahvalla osaamisella. Hienostuneet värisävyt, aitoa ja vähäeleistä muotoilua – selkeitä linjoja maustettuna harkituilla yksityiskohdilla.